top of page

Wat kunt u verwachten als u zich aanmeldt

Tijdens het eerste (intake)gesprek gaan we eerst uw probleem of problemen in kaart brengen. Ik zal u onder andere vragen wat uw problemen zijn, wanneer ze begonnen zijn, hoe ze zich ontwikkeld hebben, op wat voor manier u er last van heeft, wanneer u er last van heeft en in welke situaties. Verder zal ik ook achtergrondinformatie vragen, wat is uw huidige leefsituatie en wat was uw vroegere leefsituatie.

Indien nodig zal ik u vragen een of meerdere vragenlijsten in te vullen.

Belangrijk is ook om te weten wat uw hulpvraag is, wat u zelf al gedaan en geprobeerd heeft, wat wel en niet gelukt is.

Dit allemaal om een goed beeld van u te krijgen, zodat de behandeling zo goed mogelijk aansluit bij uw behoeften, wensen en mogelijkheden.

Als u zich als stel meldt met relatieproblemen, volgt dezelfde procedure.

Deze fase is ook bedoeld om kennis te maken met elkaar. U krijgt een indruk van wie ik ben en krijgt er een eerste “gevoel” bij. Het is belangrijk dat u het gevoel krijgt dat ik wat voor u kan betekenen en dat u zich op uw gemak voelt.

De eerste fase kan een gesprek in beslag nemen, maar kan ook meerdere gesprekken duren, afhankelijk wat nodig is.

Hierna bespreek ik mijn bevindingen met u en doe ik een voorstel van hoe de behandeling eruit kan zien. Indien u hiermee akkoord gaat, gaan we aan de slag.

Vanaf het moment dat u zich wilt aanmelden, zult u gevraagd worden zich aan te melden als lid van Karify.

Karify is een programma dat Praktijk Croughs gebruikt om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig bewaard worden. Via dit programma kunt u zich aanmelden, kunnen er berichten worden gestuurd, documenten veilig worden bewaard, vragenlijsten worden gestuurd, informatie en zelfs e-health programma's worden aangeboden. Voor u is het uiteraard een gratis programma.

bottom of page