top of page

​Digitale hulp​​​​​​​

Voor hen die nog geen hulp durven zoeken, of voor hen die op een wachtlijst staan, of die naast de therapie extra willen oefenen, of toch alvast aan de gang willen gaan, zijn er digitale hulpprogramma’s die gratis zijn. Zowel voor jongeren als volwassenen en voor diverse klachten. Via onderstaande website zijn de hulpprogramma’s te vinden:

 

Website: overzicht digitale hulpverleningsprogramma's: https://www.ggznieuws.nl/overzicht-van-het-aanbod-van-anonieme-e-mental-health-2021/?utm_source=mailpoet&utm_medium=email&utm_campaign=thuiswerkers+-+nieuwbrief

 

Website: filmpje over intimiteitsangst en verlatingsangst https://www.youtube.com/watch?v=egPi0ahjaLw Youtube filmpjes bij intimiteitsangst of verlatingsangst.

Website met 3 zelfhulpprogramma's https://www.snelbeterinjevel.nl/ Dit is een site met 3 zelfhulpprogramma's, aangeboden door het Trimbos-instituut voor psychologische hulp. Je kunt 3 programma's volgen: 1. Beter slapen 2. Minder piekeren 3. Minder stress. Alle programma's zijn gratis. 

Autisme: filmpjes over uitleg autisme

Autisme in de hersenen: psycho-educatie - YouTube

Mijn vriendin heeft AUTISME | Vet Gezellig: Docs - YouTube

Werkboek stukje ervan voor autisme: Werkboek-Domein-3-Communicatie-en-sociale-relaties-2020.docx (live.com) Werkboek | Participate autisme (participate-autisme.be)

 

 

bottom of page